TIJDELIJKE SUPER SALE | NU TOT 50% KORTING

7 Redenen waarom duizenden baasjes overstappen op dit hondenbed 

Hondenmama's overal dumpen hun oude hondenbedden en redden de gezondheid van hun honden met iets dat er beter uitziet, lang meegaat en comfortabel is! Hier zijn de 6 redenen waarom de Cloud 9 op de vloer ligt van meer dan 20.000 bewuste hondeneigenaren.

  4.7/5 | +21.914 Blije klanten 

"Mijn hondje is helemaal verliefd op haar Cloud 9 bed, ik moet haar er uit slepen om wandelingen te maken en ik merk dat ze een stuk blijer en rustiger is geworden sinds we het bed hebben!" 

Eliza S.

1. Verlicht de angst van jouw hond en houd hem comfortabel

Knus, flexibel, afgewerkt met imitatie shag bont en een verhoogde rand, onze zelfverwarmende kalmerende cloud 9 bed helpt honden te kalmeren en te ontspannen, en anders dan alle andere materialen lijkt het alsof ze op een wolk slapen.


Elk onderdeel is aangepast aan de natuurlijke vorm en kromming van het hondenlichaam, zodat ze een echt luxe behandeling kunnen ervaren.

2. Je ziet daadwerkelijk de voordelen zodra je hond op deze bedden slaapt

De meeste mensen merken al na de eerste dag hoe rustig hun hond wordt. Dat komt omdat de verhoogde rand van de cloud 9 en de comfortabele bodem die gemaakt zijn om angst te verminderen en je hond een gevoel van veiligheid te geven.

Zo kunnen ze sneller kalmeren, makkelijker ontspannen en slapen als een roos. En dat zorgt weer voor een beter slaappatroon met voordelen zoals:

- Minder stress
- Sterkere immuun functie
- Gezonde bloeddruk
- Een beter humeur!

3. Het bed heeft 3x zo veel vulling als de concurrenten

Er zijn genoeg hondenbedden te koop in allerlei winkels en veel concurrenten proberen de cloud 9 na te maken. Maar het cloud 9 bed is van veel betere kwaliteit en heeft maar liefst 3x zo veel vulling als de concurrenten, zodat de mand 100x lekkerder ligt voor jouw pup en mooi blijft staan.

4. Super gemakkelijk schoon te maken, zelfs als je hond dat niet is

Als je hond zich gedraagt zoals de meeste honden, dan maken ze waarschijnlijk af en toe een puinhoop, en wij hebben ervoor gezorgd dat deze Cloud 9 een makkie is om schoon te maken!


Met ons bed kan je de hoes eraf halen en meteen in de wasmachine gooien. Het komt er weer als nieuw uit.

Wat is er niet leuk aan iets dat jaren meegaat in plaats van maanden met andere bedden?

5. Je krijgt een gratis speeltje en 3 ebooks bij je bestelling

Als bedankje voor het lid worden van de Ruffy familie krijg je van Ruffy bij je bestelling altijd een stevig speeltje dat de favoriet is van veel honden.

En een 3 delig E-book reeks dat je de geheimen leert om je hond langer te laten leven, een betere relatie op te bouwen en zorgen voor een leuk, gezond leven!

6. Elke bestelling steunt lokale asielhonden

Ruffy staat achter een duurzame, betere wereld maar bovenal vinden wij dat honden een beter leven verdienen. Wij geven daarom regelmatig manden weg aan lokale asielhonden, we kunnen ze niet allemaal adopteren maar we kunnen hun leven wel een stukje aangenamer maken.

Dus iedereen die bij de ruffy familie komt helpt ook nog eens asiel honden in nood aan een lekker bed!

7. 30-Dagen Risicovrij Uitproberen

Net als je dacht dat het niet beter kon, heeft onze Cloud 9 een 30-nachten, 100% geld-terug-garantie zonder risico!


De eerste 30 dagen weet je al of je harige vriend er verliefd op is of niet, dus als dat niet zo is, kan je het bed gemakkelijk terugsturen.


We willen dat jij en je hond helemaal tevreden zijn - dat is onze belofte aan jou!

4.7/5 Beoordeeld - 320+ reviews

Geliefd door duizenden klanten

Lees de reviews

 • Geverifieerde koper

  “Cloud 9 voelt echt als een hemeltje om op te slapen, hij snoozed er uren in!"

  @lovely.bailey.sky

 • Geverifieerde koper

  “Hun lekkere zachte bedje ligt hier net 1 minuut en die komen er nooit meer uit! Eindelijk een bed die lekker ligt en makkelijk is schoon te maken"

  isabella e.

 • Geverifieerde koper

  "Echt een geweldig kussen ze ligt er heel erg graag in! Super goed gevuld, wasbare hoes is zeer handig en m'n hondje komt helemaal tot rust”

  Corina H.

Geverifieerde koper

“Cloud 9 voelt echt als een hemeltje om op te slapen, hij snoozed er uren in!"

@lovely.bailey.sky

Geverifieerde koper

“Hun lekkere zachte bedje ligt hier net 1 minuut en die komen er nooit meer uit! Eindelijk een bed die lekker ligt en makkelijk is schoon te maken"

Isabella E.

Geverifieerde koper

"Echt een geweldig kussen ze ligt er heel erg graag in! Super goed gevuld, wasbare hoes is zeer handig en m'n hondje komt helemaal tot rust”

Corina H.

Exclusieve Herfst Deal

Geef jouw hond het #1 knuffelbed cadeau zolang de sale live is!

  4.7/5 | 320+ reviews

Gratis speeltje & 3 E-books (twv €50)

30-Dagen risicovrij uitproberen

1 jaar garantie

Top kwaliteit + blije hond of je geld terug

RISICO OP UITVERKOPEN: HOOG

GRATIS THUIS BEZORGD IN NL & BE