Verzendbeleid

Wij maken gebruik van internationale warenhuizen waar onze voorraad ligt, al onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen en door een stricte kwaliteitskeuring heen gegaan om te zorgen dat wij top kwaliteit van de producten leveren.

Land Verzendkosten Levertijd
Nederland Gratis voor alle bestellingen 5-10 Kalenderdagen 
België Gratis voor alle bestellingen 5-10 Kalenderdagen

Bestellingen worden verwerkt tussen maandag en zaterdag. Bestellingen worden binnen 1-3 (één en tot drie) werkdagen verwerkt en de volgende dag vanuit het magazijn verzonden, de levertijd bedraagt vijf tot tien kalenderdagen. Er zijn geen verzendingen in het weekend. Bij grote vraag naar de producten kan de verwerkingstijd langer duren.

Controleer of alle verzendgegevens juist zijn. Bij onjuiste of ontbrekende informatie moeten we de verwerking stoppen en contact met je opnemen tot alle informatie volledig is. Hierdoor kan je bestelling vertraging oplopen. De vertraging kan ook veroorzaakt worden door de douane.

In geval van annuleringen of beschadigde bestellingen, verwijzen we je graag door naar onze ruilen & retourneren pagina.

De verzendkosten van onze bestellingen zijn altijd gratis.

team@ruffy.nl


Indien de bestelling tijdens het vervoer is kwijtgeraakt of als de koper beweert de bestelling niet te hebben ontvangen (ook al blijkt dit uit de tracking informatie), zal er een onderzoeksprocedure van start gaan bij de vervoerder. Om de klanttevredenheid hoog te houden, zullen wij zo snel mogelijk een passende oplossing verzorgen voor de klant. Meestal wachten we eerst deze onderzoeksprocedure af en zal er dan een nieuw product opgestuurd worden of wordt het aankoopbedrag teruggestort. Zowel wij als de klant dient zijn volledige medewerking aan de vervoerder te verlenen.