Veel Gestelde Vragen

Ruffy  verzendt overal in Nederland & Belgie. Binnenlandse bestellingen worden gratis verzonden. We verzenden ook internationaal naar elke locatie die bereikbaar is met de belangrijkste vervoerders. Internationale zendingen komen niet in aanmerking voor gratis verzending en er zijn invoerrechten van toepassing.

Wij bieden gratis verzending op alle bestellingen naar Nederland en België!

Onze verwerkingstijd is 1-2 werkdagen en de levertijd bedraagt 4-6 kalenderdagen. Als er vertraging is neem dan even contact op met onze klantenservice via team@ruffy.nl en dan helpen we je verder!

Als je bestelling naar een onjuist adres wordt verzonden, stuur dan een e-mail naar team@ruffy.nl binnen 48 uur! Het kan zijn dat de bestelling al is verzonden en onderweg is, in dit geval kunnen wij weinig doen en is het het beste om zelf contact op te nemen met de koerier voor het veranderen van je adres.

Ja, als we het op tijd kunnen opvangen (binnen 48 uur), kunnen we je bestelling bijwerken! Neem zo snel mogelijk contact op met team@ruffy.nl

Kwispelt je staart in afwachting? Zodra je bestelling wordt verzonden, ontvang je een e-mail met een link naar de traceergegevens. Soms duurt het 1-2 werkdagen voordat de vervoerder de traceergegevens verstrekt zodra je bestelling is verzonden. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met team@ruffy.nl

Op dit moment accepteren we:

  • iDeal
  • Bancontact
  • Belfius
  • KBC/CBC
  • Klarna

Ongebruikte of ongedragen artikelen kunnen binnen 100 dagen worden geretourneerd.

Als je bestelling buiten de 100 dagen valt, maar je hebt een probleem met je bestelling neem dan gerust contact met ons op via team@ruffy.nl

Voor alle internationale bestellingen kunt u contact opnemen met team@ruffy.nl voor meer informatie over het verwerken van een retourzending voor een terugbetaling.

Yes dat kan zeker! Alle artikelen in goede bruikbare staat zonder viezigheid of geur kunnen binnen 100 dagen worden geruild. Stuur even een mailtje naar team@ruffy.nl en dan helpen we je verder.

We hebben hard gewerkt om een set benodigdheden te creëren die duurzaam zijn, dus we bieden 3 jaar garantie op onze producten. Slijtage kan gebeuren, vooral als er huisdieren bij betrokken zijn, maar als jouw artikelen binnen 3 jaar na aankoop beschadigd zijn door fabrieksfouten, vervangen wij ze gratis op per casus basis. Mail ons op team@ruffy.nl om te praten over onze garantie. We accepteren geen retourzendingen of uitwisselingen voor vuile of door honden beschadigde artikelen. Echter, als het product dat je hebt ontvangen onjuist is of kapot gaat, ruilen we het graag voor je om of geven we het geld terug op een per casus basis.

Wij begrijpen dat sommige pups opgewonden raken van onze artikelen en erop kauwen. Helaas wordt dit niet beschouwd als onderdeel van normale slijtage, en is het geen defect van onze kant. Neem gerust contact op met team@ruffy.nl om te zien wat we voor je kunnen doen.

Als je je bestelling of een deel van je bestelling wilt ruilen of retourneren moet dit binnen 100 dagen na het ontvangen van je bestelling gebeuren. Neem hiervoor alsjeblieft contact op met ons team via team@ruffy.nl

We hebben hard gewerkt om een set benodigdheden te creëren die duurzaam zijn, dus we bieden 3 jaar garantie op onze producten. Slijtage kan gebeuren, vooral als er huisdieren bij betrokken zijn, maar als jouw artikelen binnen 3 jaar na aankoop beschadigd zijn, vervangen wij ze gratis op per casus basis. Mail ons op team@ruffy.nl om te praten over onze garantie. We accepteren geen retourzendingen of uitwisselingen voor vuile of door honden beschadigde artikelen. Echter, als het product dat je hebt ontvangen onjuist is of kapot gaat, ruilen we het graag voor je om of geven we het geld terug op een per casus basis.

De productpagina's bevatten veel nuttige informatie, zoals foto's, kenmerken en maattabellen. Heb je nog vragen? E-mail ons op team@ruffy.nl, en we zullen antwoorden geven (en waarschijnlijk ook pupfoto's).

Het hebben van een huisdier kan rommelig zijn, maar al onze artikelen zijn ontworpen om gemakkelijk schoon te maken. In het algemeen is een snelle handwas met zachte zeep voldoende, bepaalde manden zijn ook koud machinewasbaar op (dit staat aangegeven op de productpagina) maar in geval van twijfel stuur ons dan even een mailtje op team@ruffy.nl

Voorlopig zijn onze essentials uitsluitend verkrijgbaar via onze website

Momenteel produceren we in Azië en kiezen we zorgvuldig partners die onze waarden delen. Dat betekent dat we prioriteit geven aan kwaliteit, veiligheid van de werknemers, eerlijke lonen en voordelen, een minimale impact op het milieu en bovenal goede, veilige producten voor onze honden!

Ik ben blij dat je het vraagt. Wij zijn een team van dierenliefhebbers dat werkt in een kantoor in Rotterdam vol met rennende, spelende, blaffende, slapende, in de snacks grijpende honden. Wij maken het eenvoudig om tijd door te brengen met jouw huisdier - of je nu in het park, op kantoor of op de bank zit. Wij denken dat kwaliteitsproducten zorgen voor kwaliteitstijd, dat omgaan met je huisdier niet ingewikkeld hoeft te zijn en dat een gedeeld leven een gelukkiger leven is. Lees hier meer

We werken altijd aan nieuwe producten. Meld je aan voor onze e-mails om updates te krijgen.