Over Ons

Hey, wij zijn Ruffy!

Wij geloven dat honden een van de grootste zegens zijn die in ons leven voor kunnen komen en dat we ieder moment met onze trouwe harige vrienden moeten koesteren. En om van ieder moment met onze honden te kunnen genieten willen we het voor hen natuurlijk zo leuk mogelijk maken op deze aardbol voor de jammer genoeg korte tijd dat we ze hebben...

Het team achter Ruffy is begonnen in 2018 maar onder een andere naam (voor de rebranding Ruffy), vanuit een voorliefde van honden die al begon sinds kleins af aan. Hier begonnen we klein en verkochten we voornamelijk verschillende hondenmanden omdat we zagen dat er een degelijk gebrek aan echt goede manden/bedden te koop was in Nederland. Over de jaren heen is dit uitgegroeid tot het concept wat nu staat als Ruffy waar we nu meer dan alleen manden en bedden verkopen maar een full service winkel zijn met producten in veel meer categorieën voor honden.

HOU HET SIMPEL

Willen we niet allemaal meer tijd met onze honden doorbrengen? En de producten gebruiken die hen op hun gemak stellen? We zouden willen dat we alles voor hen konden doen en alles geven wat hun kleine hondenhartje maar bezielt. Zelfs jaren van ons eigen leven inruilen zodat zij langer zouden kunnen leven, maar dat kan jammer genoeg niet.

Dus maken we het eenvoudig met wat we wel kunnen doen, we brengen alles samen: multifunctionele riemen, harnassen voor alle doeleinden, zachte bedden, leuke kleding en meer... allemaal gebaseerd op eenvoudige en praktische principes met onze jarenlange ervaring in de industrie van huisdierproducten en zorgen voor een aangename, ongecompliceerde winkelervaring.

FUNCTIE EERST

Het kiezen van de juiste producten voor je huisdier is zeer belangrijk. Wij nemen dat niet licht op. Alles wat we maken, is ontwikkeld vanuit een functie-eerst perspectief, want "ziet er leuk uit" is alleen belangrijk als "werkt goed" in de zelfde regel te zeggen valt.

WIJ LUISTEREN NAAR JULLIE

Het voortdurend verbeteren en onze gemeenschap erbij betrekken, zijn de twee maatstaven die onze kern en doel laten zien. Terwijl we dingen maken, doen en zeggen, zullen we altijd blijven kijken naar onze gemeenschap van hondenliefhebbers voor feedback, begeleiding en inspiratie.

KWALITEIT LEVEREN

Kwaliteit is belangrijk voor ons. Het toont onze verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid tegenover onze honden. Daarom stellen we onze productiestandaard op een hoog niveau, zo doen we dat als hondeigenaar, ouder en goede vriend.

IMPACT MAKEN

Wij willen goed doen, en dat ook blijven doen. Dat betekent voortdurend verbeteren, duurzaam denken en aandacht vragen voor het redden van dieren in het buitenland en de asielen in Nederland. We willen onze klanten gelukkiger maken, onze gemeenschap sterker, en de toekomst een stukje beter... En dat hopen we te doen door mee bij te dragen aan goede doelen.

ZO KUN JE CONTACT OPNEMEN:

Bij Ruffy zijn we 7 dagen per week bereikbaar en proberen we alle berichten binnen 24 uur te verwerken.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen:

✉ - team@ruffy.nl
💬 - Veel Gestelde Vragen
📱 - 085-0602975

Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag en Zondag: 09:00 - 18:00 uur

Hoofdkantoor: Kareldoormanstraat 384K, Rotterdam, 3012GR, Zuid-Holland, Nederland (geen bezoek- of retour adres)