Over Ruffy

Hey, wij zijn Ruffy!

Wij geloven dat honden een van de grootste zegens zijn die in ons leven voor kunnen komen en dat we ieder moment met onze trouwe viervoeters moeten koesteren. En om van ieder moment met onze honden te kunnen genieten willen we het voor hen natuurlijk zo leuk mogelijk maken op deze aardbol voor de jammer genoeg korte tijd dat we ze hebben...

HOU HET SIMPEL

Willen we niet allemaal meer tijd met onze viervoeders doorbrengen? En de producten gebruiken die hen op hun gemak stellen? We zouden willen dat we alles voor hen konden doen en alles geven wat hun kleine hondenhartje maar bezielt. Zelfs jaren van ons eigen leven inruilen zodat zij langer zouden kunnen leven, maar dat kan jammer genoeg niet.

Dus maken we het eenvoudig met wat we wel kunnen doen, we brengen alles samen: multifunctionele riemen, harnassen voor alle doeleinden, zachte bedden, leuke kleding en meer... allemaal gebaseerd op eenvoudige en praktische principes met onze jarenlange ervaring in de industrie van huisdierproducten en zorgen voor een aangename, ongecompliceerde winkelervaring.

FUNCTIE EERST

Het kiezen van de juiste producten voor je huisdier is zeer belangrijk. Wij nemen dat niet licht op. Alles wat we maken, is ontwikkeld vanuit een functie-eerst perspectief, want "ziet er leuk uit" is alleen belangrijk als "werkt goed" in de zelfde regel te zeggen valt.

WIJ LUISTEREN

Het voortdurend verbeteren en onze gemeenschap erbij betrekken, zijn de twee maatstaven die onze kern en doel laten zien. Terwijl we dingen maken, doen en zeggen, zullen we altijd blijven kijken naar onze gemeenschap van hondenliefhebbers voor feedback, begeleiding en inspiratie.

UITSTEKENDE KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. Het toont onze verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid tegenover onze huisdieren. Daarom stellen we onze productiestandaard op een hoog niveau, zo doen we dat als eigenaar, ouder en goede vriend.

IMPACT MAKEN

Wij willen goed doen, en dat ook blijven doen. Dat betekent voortdurend verbeteren, duurzaam denken en aandacht vragen voor het redden van dieren in het buitenland en de asielen in Nederland. We willen onze klanten gelukkiger maken, onze gemeenschap sterker, en de toekomst een stukje beter... En dat hopen we te doen door mee bij te dragen aan goede doelen.