LENTE AANBIEDING |

TIJDELIJK 50% KORTING

5 Redenen waarom duizenden hondeneigenaren overstappen op dit comfortabele hondenbed

4.7/5 | 1700+ Blije Baasjes
& Honden

Hondenouders overal dumpen hun oude hondenbedden en redden de gezondheid van hun honden met een bed dat er beter uitziet, langer meegaat en super comfortabel is!

"Milo is helemaal verliefd op zijn wolkenbed, ik moet hem er uit slepen om wandelingen te maken en ik merk dat hij een stuk blijer en rustiger is geworden sinds we het bed hebben!" 

Eliza S.

1. Verlicht de angst van jouw hond en houd hem comfortabel

Knus, flexibel en afgewerkt met imitatie shag bont, onze zelfverwarmende, kalmerende hondenbed helpt honden te kalmeren en te ontspannen.

Elk ontwerpelement is aangepast aan de natuurlijke vorm en de comfortabele en ondersteunende traagschuim basis zorgt voor een hemelse slaapervaring alsof ze op een wolkje slapen.

2. Je ziet daadwerkelijk de voordelen zodra je hond op deze bedden slaapt

De meeste baasjes merken al na de eerste dag hoe rustig hun hond wordt, omdat het wolkenbed is gemaakt zijn om angst te verminderen en een veilig gevoel te geven.

Waardoor ze sneller kalmeren, makkelijker ontspannen en slapen als een roos met voordelen voor de gezondheid, zoals:


  • Minder stress

  • Sterkere immuunfunctie

  • Gezonde bloeddruk

  • Een beter humeur!

3. Super gemakkelijk schoon te maken, zelfs als jouw hond dat niet is

De meeste honden maken af en toe een puinhoop, daarom hebben we ervoor gezorgd dat het wolkenbed een makkie is om schoon te maken!


Je kan de hoes van het bed halen en meteen in de wasmachine gooien. Het komt er weer als nieuw uit zodat het jaren mee gaat in plaats van maanden.

SHOP NU

4. Extra dik gevuld en waterproof

Veel hondenbedden van allerlei winkels en concurrenten zijn heel slecht gevuld. Maar het wolkenbed is van topkwaliteit en heeft 3x zo veel vulling als de concurrenten en ligt 100x lekkerder.

Daarnaast beschermt de Waterproof Technologie je comfortabele hondenbed tegen hondenongelukjes!

5. 100-Dagen Risicovrij Uitproberen

We willen dat jij en je hond helemaal tevreden zijn, daarom hebben wij een 100-nachten, 100% geld-terug-garantie zonder risico!


Je weet al snel of je harige vriend verliefd op het bed is, dus als dat niet zo is, kan je het bed gemakkelijk terugsturen.

SHOP NU

Waarom duizenden klanten van het wolkenbed houden

"We zijn zo blij met ons wolkenbedje. Mijn kleine asielhond Lady had last van angst plasjes en kalmeert echt compleet door het bed. Het is bijna een strijd is om haar eruit te krijgen!"

— Rebecca

Wat maakt het Wolkenbed beter dan anderen?

LENTE DEAL 🌸

Geef jouw hond het #1 wolkenbed cadeau zolang de sale live is!

4.7/5 | 1700+ Blije Baasjes
& Honden

CLAIM JOUW 50% KORTING

Probeer 100 dagen risicovrij uit met 3 jaar garantie