WINTER AANBIEDING |

TIJDELIJK 50% KORTING

6 Redenen Waarom Hondentrainers En Duizenden Baasjes Dogwhisper Aanraden

By Lisa Koopman

Laatst bijgewerkt op 29 Feb 2024

Dogwhisper is een snelle en gemakkelijke manier om ongewenste blaffen en ander gedrag weg te trainen voor meer rust in huis en minder stress en gedoe tijdens wandelingen ;)

1. 100% Veilig en Humaan

Dogwhisper maakt gebruik van 100% pijn- en stressvrij ultrasoon geluid en LED lampen om de aandacht van je hond te trekken en hem snel te kalmeren. En vervolgens beloon je je hond voor het braaf zijn!

2. Draagbaar & Veelzijdig

Dogwhisper past in je zak, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen.

Daarnaast kan je het inzetten om verschillende soorten ongewenst gedrag zoals overmatig blaffen, kauwen, graven, springen, aggressie en meer weg te trainen.

En het helpt zelfs om onbekende (aggressieve) honden weg te jagen als ze te dichtbij komen bij het wandelen.

3. Snelle & Gemakkelijke Gedragsverandering

De geavanceerde anti-blaf technologie detecteert automatisch het geblaf van jouw hond en is actief zolang je hond blaft & gaat direct uit zodra het blaffen stopt.


Het heeft meerdere intensiteitsniveaus voor alle rassen en groottes en is
volledig veilig voor het gehoor van je hond.

4. Kostenbesparend & Effectief

Je hond op de ouderwetse manier trainen kan frustrerend en tijdrovend zijn. En iemand inhuren om het te doen wordt al snel duur.


Gehoorzaamheidsscholen kosten tot $600 per week, terwijl "boot camp" trainingen kunnen oplopen tot $1.250 per week.


Waarom zou je jezelf de frustratie en de kosten niet besparen?


Met BarxBuddy kun je slecht gedrag snel en gemakkelijk wegtrainen, tegen een fractie van de kosten om iemand anders in te huren.

5. 100-Dagen Risicovrij Proberen

Als je binnen 100 dagen niet verliefd bent op ons trainings apparaat, kan je super gemakkelijk Dogwhisper retourneren.

En je krijgt 3 gratis e-books met handige hondentraining tips en een gratis sterk speeltje bij je bestelling

6. Honderden Blije Klanten

Meer dan 1000 klanten en honderden 5-sterren beoordelingen met reviews als "Ik wou dat ik dit eerder had ontdekt" betekent dat we niet alleen denken dat ze van onze producten zullen houden - we weten het zeker.

Deze Lente krijg je tot 50% korting op je aankoop - geen code nodig.

Geliefd door honderden klanten

Geverifieerde koper

“Ik heb een hond die de hele dag door voor het raam bleef blaffen naar alles, inclusief vallende bladeren, totdat ik mijn Dogwhisper kreeg. We werden bijna gek! Het duurde ongeveer 2 dagen om hem te stoppen. Hij kan niet tegen medicijnen, dus dit was de ENIGE manier om hem te trainen om te stoppen met blaffen zonder goede reden. Hij blaft nu alleen nog kort als er iemand aan de deur klopt."

Bobbie S.

Geverifieerde koper

'Mijn kleindochter liet me dit product zien. Ik was eerst sceptisch om een paar redenen. Het klonk niet alleen te mooi om waar te zijn, en in de beschrijving stond dat het beter werkt bij grotere honden dan bij kleine. Maar ik was wanhopig! Ik bestelde het en het werd binnen een dagen geleverd. Ik kon niet wachten om te zien of het werkte en om 4:30 vanmorgen kreeg ik mijn eerste kans. Mijn god! Mijn kleine Yorkie is maar 5 pond, maar het werkte!!! Ik hoefde niet te stressen, één snelle druk op de knop en ze stopte onmiddellijk en kwam naar me toe gerend.'

Shirley K.

Geverifieerde koper

"Als je dit leest, hoop ik dat dit ding voor jou een zegen is, net als voor mijn gezin. Zoals je vast al hebt gelezen in andere reviews is dit apparaat óf een huwelijksredder óf een verspilling van ruimte. Onze puppy was een buitensporige lastige blaffer. Veel pogingen om haar te trainen om te stoppen met blaffen met verschillende methodes leverden niets op. Mijn vrouw en ik krompen ineen bij het geblaf van de hond op alle uren zonder reden en terwijl we de kinderen wakker maakten.Bij het eerste gebruik stopte dit ding de waanzin. Als ze (nu zelden) blaft, druk ik een halve seconde op de knop van het apparaat terwijl ze blaft en dan is ze stil.”

Thomas T.

EXCLUSIEVE LENTE DEAL

De snelle en effectieve manier om het blaffen en ander ongewenst gedrag van je hond te stoppen 🐶

4.7/5 | 1121+ blije baasjes

Probeer 100 dagen risicovrij uit met 3 jaar garantie

UITVERKOOP RISICO: HOOG

GRATIS VERZENDING