WINTER AANBIEDING |

TIJDELIJK 50% KORTING

5 Redenen Waarom Hondentrainers En Duizenden Baasjes Barkbuddy Aanraden

By Mieke Post

Laatst bijgewerkt op 10 Feb 2024

Barkbuddy is een snelle en gemakkelijke manier om overmatig blafgedrag weg te trainen voor meer rust in huis, minder stress en geen gedoe met de buren ;)

1. Een Pijn- En Stressvrije Oplossing

Met de nieuwste antiblaftechnologie zendt BarkBuddy een volledig onschadelijk & veilig ultrageluid uit dat alleen jouw hond hoort zodra hij blaft. Zodra jouw hond stopt met blaffen, wordt het uitgeschakeld.

Zo leert je hond niet te blaffen naar alles wat er om hem heen gebeurt.

2. Diervriendelijk & Niet-Invasief

Andere methodes zoals blafhalsbanden hebben negatieve gevolgen voor de gezondheid van de hond zoals Stress, fobieën en verhoogde hartslag doordat ze via pijn of irritatie werken.

Barkbuddy laat jouw hond blaffen associeren met een ultrasoon onschadelijk piepje die ze consistent afleid van het blaffen en veroorzaakt geen schade of stress.

3. Werkt volledig automatisch

De geavanceerde anti-blaf technologie detecteert automatisch het geblaf van jouw hond en is actief zolang je hond blaft & gaat direct uit zodra het blaffen stopt.


Het heeft meerdere intensiteitsniveaus voor alle rassen en groottes en is volledig veilig voor het gehoor van je hond.

4. 100-Dagen Risicovrij Proberen

Als je binnen 100 dagen niet verliefd bent op ons blafcontrole apparaat, kan je super gemakkelijk barkbuddy retourneren.

En je krijgt 3 gratis e-books met handige hondentraining tips en een gratis sterk speeltje bij hun bestelling

5. Duizenden Blije Klanten

Meer dan 5000 klanten en honderden 5-sterren beoordelingen met reviews als "Ik wou dat ik dit eerder had ontdekt" betekent dat we niet alleen denken dat ze van onze producten zullen houden - we weten het zeker.

Deze Lente krijg je tot 50% korting op je aankoop - geen code nodig.

Geliefd door duizenden klanten

Geverifieerde koper

“Na 7 lange jaren van constant geblaf te hebben doorstaan, hebben we eindelijk een oplossing ontdekt die daadwerkelijk werkte in slechts 5 seconden!"

Jan L.

Geverifieerde koper

“Ik geef toe, ik had mijn twijfels of dit ding echt zou werken, maar wat was ik aangenaam verrast! Na jarenlang zoeken eindelijk iets gevonden dat werkt."

Erika N.

Geverifieerde koper

"Onze hond blafte vroeger om elk klein dingetje maar dankzij barkbuddy zijn onze dagen nu veel rustiger en hoeven we onze hond niet meer weg te stoppen als er bezoek langskomt!”

Tom F.

EXCLUSIEVE LENTE DEAL 🌸

De snelle en effectieve manier om het blaffen van je hond te stoppen 🐶

4.7/5 | 5000+ Blije klanten

BESPAAR MEER DAN 50%

Probeer 100 dagen risicovrij uit met 3 jaar garantie

UITVERKOOP RISICO: HOOG

GRATIS VERZENDING