WINTER AANBIEDING |

TIJDELIJK 50% KORTING

6 Redenen waarom duizenden hondeneigenaren kiezen voor dit anti-blaf apparaat

4.7/5 | 21.914+ Reviews 

Hondeneigenaren door heel Nederland & België zijn dol op dit diervriendelijke anti-blaf apparaat dat er voor heeft gezorgd dat hun honden binnen enkele minuten hebben afgeleerd om continu overal naar te blaffen en daadwerkelijk werkt! Als je al verschillende methodes hebt geprobeerd die niet diervriendelijk zijn en niet werkten kijk dan niet verder.

"Wij zijn echt helemaal fan van Barkbuddy! M'n hond was echt niet te stoppen met blaffen en andere nare methodes waren geen optie. Het was even wennen voor Milo maar het werkt echt fantastisch!"

Eliza S.

1. Het is een veilige en stressvrije oplossing die daadwerkelijk werkt

Met de nieuwste antiblaftechnologie zendt BarkBuddy een volledig onschadelijk & veilig ultrageluid uit dat alleen jouw hond hoort zodra hij blaft. Zodra jouw hond stopt met blaffen, wordt het uitgeschakeld.

Zo leer je je hond niet te blaffen naar alles wat er om hem heen gebeurt.

2. Een Diervriendelijke en niet-invasieve manier om blaffen af te leren

Andere methodes vereisen fysiek contact en laten je hond schrikken om het blaffen te stoppen. Barkbuddy werkt op afstand en laat jouw hond blaffen associeren met een vervelend maar onschadelijk piepje die ze afleid.

Zie het als een soort hangjongeren piep die alleen aan en uit gaat wanneer er geblaft wordt!

3. Barkbuddy helpt de gezondheid van jouw hond

Wetenschappelijk bewezen te helpen met:

- Minder angst en stress
- Minder fobieën
- Lagere hartslag

Andere methodes zoals schokhalsbanden of citronellahalsbanden kunnen negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid van de hond doordat ze via pijn of irritatie werken, wat honden stressvol kunnen vinden.

SHOP NU

4. Automatische blafdetectie en drie intensiteitsniveaus

Barkbuddy detecteert automatisch het geblaf van jouw hond en is actief zolang je hond blaft & gaat uit zodra het blaffen stopt.


Het heeft meerdere intensiteitsniveaus voor alle rassen en groottes en is volledig veilig voor het gehoor van je hond.

5. We hebben meer dan 21.914 blije klanten

Deze gelukkige hondenouders hebben hun rust hervonden na het gebruik van barkbuddy.

★★★★★ 4.9/5 beoordeeld door 20.000+ tevreden Nederlandse & Belgische klanten.

6. Je hebt een 100-dagen risicovrij proberen garantie + gratis cadeautjes!

Als je binnen 100 dagen niet verliefd wordt op ons blafcontrole apparaat, kan je super gemakkelijk barkbuddy retourneren.

En je krijgt 3 Gratis e-books en een speeltje bij hun bestelling + steunt honden in lokale dierenasielen!

SHOP NU

Geliefd door duizenden klanten

Lees de reviews

 • Geverifieerde koper

  Na 7 lange jaren van meedogenloos geblaf te hebben doorstaan, hebben we eindelijk een wonderbaarlijke oplossing ontdekt die als bij toverslag werkte in slechts 5 seconden! Hoewel we nog in het beginstadium van de implementatie zitten (ongeveer 1 week), is de vooruitgang verbazingwekkend, met bijna 80% van het probleem al opgelost. Eerder hadden we een klein fortuin uitgegeven aan hondentrainers zonder resultaat. We kunnen niet genoeg benadrukken hoezeer we achter deze oplossing staan - het is een echte game-changer!"

  JAN L.

 • Geverifieerde koper

  “Ik moet zeggen, dit product heeft me echt versteld doen staan en is zonder twijfel de meest geweldige aankoop die ik in tijden heb gedaan. De twee Boxers van onze buren en mijn hond maakten elke avond een constante herrie en blaften drie uur lang onophoudelijk tegen ons hek. Maar dankzij dit zijn die dagen voorbij!

  Zodra het pakket aankwam, verspilde ik geen tijd. Ik kwam net van mijn werk, opende het snel en ging naar mijn achtertuin waar de Boxers al weer bezig waren. Met Barkbuddy in de hand, activeerde ik hem en het resultaat was onmiddellijk - de honden waren verrast. Hun geblaf, waar gewoonlijk geen einde aan leek te komen, nam nu af tot een paar aarzelende blaffen en ze staarden me in stilte aan. Het was een absolute redder in nood!"

  ERIKA N.

 • Geverifieerde koper

  "Ongelooflijk! Deze eenvoudige maar krachtige oplossing deed wonderen. Onze lastige hond is rustig gebleven sinds we het op ons balkon hebben geplaatst. Nog verrassender is dat de laagste stand voldoende was om het gewenste resultaat te bereiken. Een echte aanrader!

  TOM F.

Geverifieerde koper

“Na 7 lange jaren van meedogenloos geblaf te hebben doorstaan, hebben we eindelijk een wonderbaarlijke oplossing ontdekt die werkte in slechts 5 seconden! Hoewel we nog in het beginstadium van de implementatie zitten (ongeveer 1 week), is de vooruitgang geweldig, met bijna 80% van het probleem al opgelost. We hadden eerder al een klein fortuin uitgegeven zonder succes maar staan hier 100% achter!"

Jan L.

Geverifieerde koper

“Ik moet zeggen, dit product heeft me echt versteld doen staan en is zonder twijfel de meest geweldige aankoop die ik in tijden heb gedaan. De twee Boxers van onze buren en mijn hond maakten elke avond een constante herrie en blaften drie uur lang onophoudelijk tegen ons hek. Hun geblaf waar gewoonlijk geen einde aan leek te komen nam nu af tot een paar blaffen en ze staarden me in stilte aan. Een absolute redder in nood!"

Erika N.

Geverifieerde koper

"Ongelooflijk! Deze eenvoudige maar krachtige oplossing deed wonderen. Onze lastige hond is rustig gebleven sinds we het op ons balkon hebben geplaatst. Nog verrassender is dat de laagste stand voldoende was om het gewenste resultaat te bereiken. Een echte aanrader!”

Tom F.

Wat maakt Barkbuddy beter dan anderen?

WINTER DEAL❄️

Leer jouw hond het continu blaffen af en krijg weer rust in huis met Barkbuddy!

4.7/5 | 21.914+ Reviews 

CLAIM JOUW 50% KORTING

Probeer 100 dagen risicovrij uit